на правах реклами

У зимовий період, тим паче наприкінці року, жіноче здоров’я потребує особливої уваги. Адже на нас лягають і річні звіти на роботі, і свята в дитсадках, і новорічний стіл, і побутова круговерть – до втоми, накопиченої за рік, додається ще й передсвяткове навантаження. Імунітет здає, нерви на межі, і все це відбивається на нашій зовнішності. Знайоме, правда? У такі моменти хочеться якусь чарівну пігулку, щоб випила – і ти спокійна, повна сил, добре спиш, маєш гарний вигляд, шкіра сяє, а волосся не випадає 🙂

Здивуєтеся, дівчата: така «чарівна пігулка» вже існує  – називається «Хеппі Фем». Це збалансований комплекс вітамінів, мінералів та амінокислот для підтримки нашого здоров’я. Він, образно кажучи, заміняє кілограми лимонів, літри заспокійливих, маски для волосся, вітаміни для нігтів – усе те, чим ми намагаємося відновити погане самопочуття і не найкращий вигляд. Це не вигадка і не рекламний хід, а інноваційна розробка італійських науковців Центру ендокринної гінекології Університету міста Новара, створена на замовлення американської компанії з виробництва харчових та вітамінних добавок Noveco. Віднедавна вона доступна й в Україні.

«Хеппі Фем» рекомендують провідні фахівці з жіночого здоров’я і навіть член-кореспондент Національної Академії Медичних Наук України, завідувачка відділення ендокринної гінекології ДУ “ІПАГ імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України, докторка медичних наук Тетяна Татарчук. Вона радить жінкам “Хеппі Фем” як обов’язкове доповнення до харчування.

Є щонайменше чотири причини, з яких «Хеппі Фем» потрібен жінкам незалежно від віку. Але нагадуємо: самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я, перед використанням проконсультуйтесь у лікаря

1. «Хеппі Фем» – дійсно мультикомплекс, який поєднує всі необхідні жінці елементи і заміняє кілька препаратів

Італійські науковці потурбувалися про те, щоб жінки замість кількох різних препаратів (скажімо, якийсь для волосся, інший «від нервів») а мали нарешті один оптимальний, який враховує всі потреби жіночого організму. Добова доза «Хеппі Фем» містить незамінні вітаміни, мінерали та амінокислоти в кількості та у поєднаннях, які підійдуть кожній з нас – і молодим дівчатам, і літнім пані.

Препарат вироблений за стандартами GMP – Good Manufacturing Practice або «Належна виробнича практика». А це європейська фармацевтична гарантія якості.

Комплекс для підтримки жіночого здоров’я визнаний в Євросоюзі: він відповідає директивам та рекомендаціям ЄС

2. «Хеппі Фем» покращує одразу і самопочуття, і зовнішність, і жіноче здоров’я

Гарні шкіра, волосся та нігті – вічна мрія жінок. «Хеппі Фем» має необхідні для цього вітаміни А, В, Е, С, ще й мікроелементи для покращення… фігури! Це не означає, що, приймаючи препарат, можна об’їдатися тістечками, на жаль 🙂 Але комплекс регулює нашу ендокринну систему і пришвидшує метаболізм.

У складі «Хеппі Фем» є L-аргінін, магній, селен, цинк, залізо і ще півтори десятки елементів, які врівноважать навіть найрозхитаніші нерви. Комплекс знімає тривожність, плаксивість, втомлюваність, покращує пам’ять, концентрацію та сон. А ще він – хороша підтримка жінок після операцій та лактації, коли організм дуже виснажений.

“Хеппі Фем” містить Quatrefolic® – новітній фолат четвертого покоління, який підтримує роботу серця, судин, мозку і правильний поділ клітин

3. «Хеппі Фем» нормалізує репродуктивну систему – і задля вагітності, і в менопаузі

Центр ендокринної гінекології Університету Новари має багаторічний досвід використання дієтичних добавок для покращення саме жіночого здоров’я. До складу препарату спеціально додали компоненти, які налагоджують репродуктивну систему, функції гіпоталамусу, гіпофізу та яєчників.

«Хеппі Фем» допомагає підвищити фертильність – майте на увазі дівчата, які планують вагітність. Його рекомендують при полікістозі, ПМС та виснаженні яєчників.

Також він налагоджує менструальний цикл, що дуже актуально в наш «ковідний» час: адже збій циклу нерідко є одним із наслідків перенесеного захворювання.

Мінерали і амінокислоти «Хеппі Фем» полегшують перебіг клімаксу, покращують емоційний стан, зміцнюють кістки, які найбільше страждають у цей період.

Приймання цієї добавки є справжнім порятунком для жінок у менопаузі та постменопаузі

4. «Хеппі Фем» продуманий для правильного вживання і повного засвоєння

Для цього пігулки поділені на 2 кольори. Половина – жовті, половина – блакитні. І це не задля розваги, хоча така барвистість дійсно підіймає настрій. Вона придумана передусім для зручності приймання в потрібний час та засвоєння в потрібних комбінаціях.  

Так, жовті таблетки – як сонце, не сплутаєш і запам’ятаєш: вони – для ранку. В кожній пігулці – 17 вітамінів, мінералів та амінокислот, які скомпоновані так, щоб зарядити енергією і підтримати жіночу красу та гарний настрій. Ранкова пігулка «Хеппі Фем» приймається під час сніданку.

Блакитна таблетка – кольору вечора – для вечора й призначена. Вона заспокоює, розслабляє, нормалізує добові ритми і приймається за 30-40 хвилин до сну. В її складі 4 компоненти і, зокрема, дуже важливий для жіночого здоров’я магній, який краще приймати саме перед сном, писали про це тут.

«Пропити» «Хеппі Фем» краще курсом – щонайменше 2 місяці раз на пів року для підтримки жіночого здоров’я або протягом 3-6 місяців раз на рік, якщо все-таки щось турбує – волосся, нерви чи менструальний цикл.

Замовити препарат просто: онлайн на сайті “Хеппі Фем” або на сайті офіційного імпортера – компанії «Новеко Україна». Причому доставляння в усі регіони безкоштовне.

Нумо, дівчата, зробимо собі подарунок до Нового року – подбаємо нарешті про себе і почнемо 2022 рік з «Хеппі Фем», щоб всі наступні 365 днів почуватися дійсно щасливими жінками 🙂

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: