Рецепт для вихідних: швидкий яблучний пиріг «Кремовий»
Лише п’ять основних інгредієнтів, 10 хвилин приготування і 40 хвилин випікання
Лише п’ять основних інгредієнтів, 10 хвилин приготування і 40 хвилин випікання
Ще один простий і смачний рецепт відкрили для себе, дівчата, і ділимося з вами. Яблучний, швидкий, майже «шарлотка», але не зовсім. Виходить легкий, кремовий – звідки й назва, не забитий борошном і майже не калорійний. Єдине, порція для великої сім’ї може бути замаленькою, тому сміливо подвоюйте кількість інгредієнтів – основних лише п’ять.
Рецепт @l_taste
Потрібно:
Ще Легке меню на вихідні: лінивий пиріг з цукіні, салат з огірків і кеш’ю та сметанно-ягідний мус
Готуємо. Завчасно розм’якшуємо масло. Духовку розігріваємо до 180С. Борошно змішуємо з розпушувачем. Яблука чистимо і нарізаємо тонкими-тонкими скибочками. збризкуємо лимонним соком.
Яйця збиваємо з сіллю в піну, всипаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо до білої піни.
По стінці миски чи чаші, в якій збиваємо яйця, вливаємо вершки й додаємо розм’якшене масло. Просіюємо в суміш борошно. Перемішуємо до однорідного стану.
Виливаємо суміш у миску з яблуками, перемішуємо, перекладаємо в форму діаметром 18 см (силіконову або змащену маслом). Зверху посипаємо подрібненими горіхами й корицею. Випікаємо 40-50 хвилин до золотистої скоринки.
Даємо охолонути. А поки чекаємо цього, можна почитати цікаву історію появи “Шарлотки” і заразом вибрати собі рецепт для наступних вихідних: Шарлотка: королівська історія і простий рецепт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: