«Зима близько»: чотири поради про холод і їжу
Прості, але запобіжні від спазмів та запалень
Прості, але запобіжні від спазмів та запалень
Прочитали ці поради про харчування у холодний період року у дієтологів і ділимося, щоб ви, дівчата, більше не повторювали типових помилок кожної працюючої жінки хапати на ходу холодну котлетку чи льодяну воду. Запам’ятовуйте! Коли на вулиці зимно:
Ми від холоду і так стискаємося, а гладка мускулатура ШКТ і поготів від холоду спазмується. Тепло, навпаки, знімає спазм і стимулює безперешкодне виділення травних соків.
Корисно прийняти гарячий душ, випити трав’яного тепло-гарячого чаю – розслабити перистальтику і вже потім сідати за стіл.
Це шлях до гострих запальних процесів у ШКТ. А ось глінтвейн – алилуя! – буде більш «корисним», якщо можна так сказати і якщо вже дуже хочеться «по п’ять крапель».
Для води. А не для глінтвейну. Бо знаємо ми вас, дівчата 🙂 А коли будете посьорбувати щось тепленьке й зігріваюче, почитайте наші теплі історії кохання, теж зігрівають: