Швидкий пиріг з персиками: готове тісто, 5 інгредієнтів і 15 хвилин готування
Можна персики замінити на сливи, нектарини або зробити асорті з різних фруктів
Можна персики замінити на сливи, нектарини або зробити асорті з різних фруктів
Пиріг вийде однаково смачним, хоч які фрукти покласти. Найбільше роботи в його приготуванні займає заварний крем – аж 15 хвилин 🙂 Ну і потрібен час на розморожування тіста і на саме випікання пирога. Але ж цей час можна витратити й на інші паралельні справи.
Фото і рецепт narisovano
Потрібно:
Читайте також: Як довше зберегти свіжими літні фрукти
Готуємо.
Тісто розморожуємо заздалегідь. Персики чистимо від шкірки і нарізаємо великими скибками.
Готуємо заварний крем. 250 мл молоко ставимо на повільний вогонь, добре прогріваємо, але не доводимо до кипіння. Розтираємо яйце з цукром, сіллю і борошном. Вливаємо решту 50 мл молока, добре перемішуємо до однорідності. Гаряче молоко знімаємо з вогню й акуратно, повільно вводимо в яєчну масу, постійно помішуючи. Після цього масу повертаємо на вогонь і, не перестаючи помішувати, варити до запустіння – хвилин 7-8. У готовий крем вмішуємо масло і добре розтираємо.
У форму викладаємо розкатане тісто, проколюємо виделкою. Викладаємо на тісто крем. В крем вкладаємо персики. Зверху за бажанням присипаємо пиріг цукром. Випікаємо при 180С близько 40 хвилин.
Впевнені, україночки, цей рецепт швидкого пирога вам сподобається 🙂 Маємо також рецепт не солодкого пирога: Листковий пиріг капрезе: з трьох інгредієнтів за 30 хвилин. Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: