Геля Зозуля та ADAM, фото із соцмереж співаків

Радіємо за сучасну українську музику і нові музичні дуети, які складаються останнім часом та буквально «рвуть» концертні зали та соціальні мережі, отримуючи мільйони прослуховувань. Ми у редакції «Українок» ділилися власними вподобаннями й склали такий собі редакційний плейлист дуетів, якими насолоджуємося вже не перший місяць. Насолоджуйтеся і ви, наші любі читачки 🙂


ГЕЛЯ ЗОЗУЛЯ І ADAM
«ОСОБИСТИЙ РАЙ»

Геля Зозуля та ADAM познайомились через соцмережі, ідея записати пісню виникла спонтанно. На своїх сторінках у соцмережах вони розповідали: «Ця пісня – морська історія кохання, в якій і урагани і акули і шторми, але звичайно кохання це все перемагає!»

Пісня передає огортає ніжністю, наче та м’яка ковдра, і водночас заряджає до танцю. Прекрасний трек для дівочих посиденьок – наспівувати і згадувати свій «рай» 🙂

Повне інтерв’ю з Гелею Зозулею читайте тут.

КЛАВДІЯ ПЕТРІВНА І OSTY
«НЕ ЛЯКАЙ»

«А ми розтанемо з тобою вночі, ти кохай мене, не мовчи!» – Соломія та OSTY заспівали ці рядки разом давно, записавши «кружечок» у телеграмі. У кліпі на цю пісню навіть є кадри того самого відеоповідомлення, а також відео з концерту у Палаці спорту, де хіт вони виконали вже наживо.

До речі, співаки були знайомі ще до піку своєї популярності, і досі ходять різні чутки, хто ж один одному – пара чи брат і сестра. Ми навіть дослідили історію Клавдії Петрівни, точніше Соломії Опришко, читайте тут: Клавдія Петрівна: співачка, яка у всіх на слуху

OLIVAN І SESTRA
«ЗОРЯНЕ»

Ця пісня з’явилась на пероні одного зі залізничних вокзалів, згадувала в інтерв’ю пресі Інесса, солістка/вокалістка гурту SESTRA. Дуже змерзли, поки чекали на потяг після одного з концертів. «Але в той вечір були неймовірно прекрасні зорі, на які ми постійно задивлялись. І коли ми вже їхали в потязі, я одразу почала писати пісню. У той же момент виникла ідея записати її в колаборації з Olivan», – розповідала Інесса.

Читайте також: Євгенія фон Папріц: співачка, завдяки якій збереглося 120 українських народних пісень

ТІНА КАРОЛЬ І SHUMEI
“ДЗВОНИ”

Це не перша співпраця виконавців – їхня пісня «Стерва» вже мала приголомшливий успіх. Розповідають, що «Дзвони» з’явилися випадково. «У цьому релізі всі інструменти звучать наживо, а наші вокали були записані миттєво. Спонтанність, невимушеність та простота – це все, чого ми хотіли досягнути», – ділився Shumei у розмові з пресою.

Читайте також: Трагедія сестер Крушельницьких: дві співачки й одне божевілля

SHUMEI І ЗЛАТА ОГНЄВИЧ
“БУРЕВІЯМИ”

Ця пісня посіла перше місце в хіт-параді «Набирають популярність» в Україні на YouTube Music. Виконавці вперше заспівали разом і з цією піснею уперше стали лідерами згаданої відеоплатформи.

Читайте також: Квітка Цісик: 10 цікавих фактів про українську співачку

DIBROVA І ОЛЕНА ТОПОЛЯ
«ХОЧЕШ»

Пісня “Хочеш” отримала 10 мільйонів прослуховувань! “Це відверта історія про двох людей, які знаходять у собі сили долати всі перешкоди разом, незалежно від життєвих обставин. Ця пісня стала гімном для тих, кого рятує кохання та надихає не зневірятися та ставати сильнішими. Ця відеоробота про щасливу історію кожного з нас, наповнену емоційними моментами, легкістю та радістю, коли ми разом. Коли важко іти далі, коли на відстані або коли втомився чекати, пісня “Хочеш” повертає найкращі спогади, знову запалює вогонь у наших серцях», – написано під спільним відео виконавців на YouTube.

Чекаємо нові музичні дуети і також ділимося нашими музичними відкриттями про ТОП-5 молодих українських співачок, яких зараз усі слухають.