Ольга Мартиновська,  переможниця шоу «МастерШеф» та суддя «МастерШеф. Професіонали», випускниця школи Le Cordon Bleu поділилась з нами чудовим рецептом, який прикрасить як святковий стіл, так і звичайну вечерю.

ШУ З ПАШТЕТОМ ІЗ КОПЧЕНОЇ САЛАКИ

Потрібно:

  • 10 порожніх заварних тістечок шу;
  • 200 г почищеної від хребтів копченої салаки;
  • 100 г сиру “Філадельфія”;
  • свіжомелений чорний перець;
  • сік і цедра лимону;
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці;
  • 1 ст. л. каперсів;
  • 1 редис.

Готуємо.

Філе салаки разом із сиром “Філадельфія” перебити в блендері до однорідної маси, додати чорний перець, гірчицю та за потреби сіль.

Додати пару крапель лимонного соку та дрібку цедри. Редис нарізати тонесенькими слайсами. Зрізати верхню частину (на 1/3) заварного тістечка та наповнити його паштетом.

Кладемо тоненький слайс редису та декілька каперсів. Накриваємо «капелюшком». Можна додати маленький шматочок риби та протягнути крізь кришечку шу хвостики салаки.

Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram