Рецепт для вихідних: шу з паштетом із копченої салаки
Готуються за кілька хвилин, але й з'їдаються так само швидко – дуже смачні!
Готуються за кілька хвилин, але й з'їдаються так само швидко – дуже смачні!
Ольга Мартиновська, переможниця шоу «МастерШеф» та суддя «МастерШеф. Професіонали», випускниця школи Le Cordon Bleu поділилась з нами чудовим рецептом, який прикрасить як святковий стіл, так і звичайну вечерю.
Потрібно:
Готуємо.
Філе салаки разом із сиром “Філадельфія” перебити в блендері до однорідної маси, додати чорний перець, гірчицю та за потреби сіль.
Додати пару крапель лимонного соку та дрібку цедри. Редис нарізати тонесенькими слайсами. Зрізати верхню частину (на 1/3) заварного тістечка та наповнити його паштетом.
Кладемо тоненький слайс редису та декілька каперсів. Накриваємо «капелюшком». Можна додати маленький шматочок риби та протягнути крізь кришечку шу хвостики салаки.
Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram