Суп, рецептом якого поділилася відома шеф-кухарка та суддя проєктів МастерШеф Ольга Мартиновська, – не лише ситний та корисний, а ще й яскравий на вигляд. Саме те, щоб урізноманітнити меню у холодну пору року!


ГАРБУЗОВИЙ КРЕМ-СУП З КОПЧЕНОЮ САЛАКОЮ

Потрібно:

  • 100 г копченої салаки;
  • 500 г очищеного гарбуза;
  • 100 г цибулі;
  • 100 г стебла селери;
  • 100 г томатів у власному соку;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 гілочка чебрецю;
  • 30 мл олії для смаження.

Готуємо. Гарбуз солодкуватий і любить копченість в комбінації. Для приготування супу обсмажуємо на олії в глибокій сковорідці нарізану цибулю та часник до золотавого кольору.

Додаємо нарізане дрібними шматочками стебло селери, потім томати, гілочку чебрецю і гарбуз. Заливаємо водою так, щоб вона покрила овочі. Готуємо на середньому вогні 30-40 хв.

Перебиваємо в блендері до однорідної маси, солимо та перчимо на свій смак. Філе копченої салаки додаємо просто в тарілку під час подачі. Смакуємо гарячим.

Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram