Швидкий рецепт: салат «Панцанела» з маринованою салакою
Швидка і корисна страва від шеф-кухарки та судді «МастерШеф. Професіонали» та Baltic Premium Fish
Швидка і корисна страва від шеф-кухарки та судді «МастерШеф. Професіонали» та Baltic Premium Fish
Салака – це балтійський підвид оселедця атлантичного. Вона містить усі незамінні амінокислоти, які людина не може синтезувати сама і отримує лише з їжі. Страви з салаки готуються легко та швидко, а філе риби просто тане у роті. Пропонуємо рецепт смачного салату від Ольги Мартиновської, досвідченої шеф-кухарки та судді «МастерШеф. Професіонали»:
Томати нарізати великими шматочками. Хліб злегка підсушити в духовій шафі при температурі 180°С протягом 7-8 хв. Цибулю нарізати якомога тонше – так значно смачніше. Додати мариновану салаку. Полити олією та додати оцет, сіль і перець.
Перемішати та дати постояти 5-10 хв. перед подачею, щоб з томатів виділилось якомога більше соку, щоб смачно вимочувати хлібом 🙂 А ще маленька рекомендація – ніколи не тримайте томати в холодильнику, так вони втрачають смак і текстуру. Зберігайте їх за кімнатної температури.
Смачного!
Baltic Premium Fish на Facebook, Instagram