Рецепт знайомий і не новий для багатьох україночок, просто вчасно побачений – коли ніколи виготовлювати якісь легуміни, а смачненького-тепленького хочеться. От тут бублики й знадобляться . Всухом’ятку їх теж можна з’їсти, але з сиром все ж смачніше. Всі, хто спробував, підтвердять і попросять ще 🙂


ЛІНИВІ ВАТРУШКИ З БУБЛИКІВ

Потрібно:

  • бублики – 200 г;
  • молоко – 300 мл;
  • м’який сир – 200 г;
  • яйце – 1шт;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • ванілін, родзинки – до смаку.

Готуємо. Бублики заливаємо молоком, щоб воно покрило їх повністю. Залишаємо на 1-2 години – стежимо, щоб бублики розм’якли, але тримали форму і не перетворилися у місиво.

Тим часом перетираємо сир, цукор і яйце. За бажанням родзинки заливаємо окропом, даємо розм’якнути, зливаємо воду, нарізаємо дрібно і додаємо до сирної маси.

Беремо деко, накриваємо пергаментом. Викладаємо на них бублики. Всередину кожного кільця кладемо ложкою сирну масу. Випікаємо 20 хв при температурі 180С до рум’яної скоринки сиру.

До речі, сирну масу можна замінити на… фарш. Вийдуть м’ясні майже булочки. Гарячими з’їдаються за секунду, попереджаємо 🙂

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: