Всеукраїнський проект Body Positive Ukraine започаткував жіночу премію Body Positive Ukraine Awards – 2021. Ініціатива приурочена до третьої річниці проекту, а нагорода надаватиметься за добрі справи! 

Тому, дівчата, якщо ви маєте щире серце, надихаєте і безкорисно допомагаєте співвітчизникам покращити життя – тримайте шанс розповісти про свою діяльність на всю країну! Ваша історія змотивує сотні жінок повірити у свої сили. Адже кожна з нас вже сьогодні може допомагати іншим змінювати життя на краще!

Знайомтеся з правилами участі та заповнюйте анкету на сайті bodypositiveukraine.com. Чекайте email-відповідь від організаторів та жюрі. 

Долучайтеся до народного голосування за фіналісток, що пройде на фейсбук-сторінці Body Positive Ukraine. 

Приходьте на святкування та церемонію нагородження фіналісток, що відбудеться цієї осені в одному з популярних закладів столиці. 

На гостей свята чекає яскрава шоу-програма, неймовірні виступи артистів, зустріч із зірковим жюрі, розіграш подарунків, приємне частування, фото і відео зйомка та багато іншого. Цей день лишиться в пам’яті надовго!

Більше інформації шукайте на сторінках соцмереж: @bodypositiveukraine @body_positive_ukraine та за телефоном: +38 093 740 63 28.