Повзували ми туфлі, дівчата, глянули на свої (і чужі) ноги і… захотіли зробити їх стрункішими і довшими 🙂 Ні, у нас немає комплексів. Ні, нам байдуже на думку інших. Просто хочемо для себе – щоб врівноважити пропорції і мати ще більш гарний вигляд 🙂 Бо не у всіх же від природи ноги, як у ангелів «вікторіясікрет». Але кожна може їх «підтягнути», причому без тренажерів і пластики, лише за допомогою одягу і взуття – просто правильно підібраних.

Стилісти підказали нам як і навіть на фото спеціально показали «так» і «ні».

СЕКРЕТ ПЕРШИЙ
про підбори і носок

Взуття треба носити на бодай невеличкому, але підборі. На вихід – тілесного кольору з гострим носком. Квадратний чи закруглений носок, а також застібки, зав’язки на щиколотці ногу візуально вкорочують.

Читайте також: Модниця Соломія Крушельницька: стиль, одяг та унікальна вишиванка нашої прими

СЕКРЕТ ДРУГИЙ
про довжину спідниць чи суконь

Спідницю чи сукню краще обирати ту, що закінчується не по середині гомілки, а найвужчій частині ноги – одразу під коліном або над щиколоткою, так вони здаватимуться худішими і стрункішими.

Читайте також:
Люсіль Дафф Гордон: мільйонерка, яка створила білизну і вижила на «Титаніку»
Піти наліво, тримати свічку, скочити в гречку – історія 15 сороміцьких висловів

СЕКРЕТ ТРЕТІЙ
про ширину брюк

Брюки слід вдягати розширені від стегна чи прямі вільного крою – вони «витягують» ногу, навіть якщо взути кеди. У капрі, вкорочених штанах чи в «обліпочку» нога має товстіший і коротший вигляд.

Маємо ще корисні статті Як правильно обирати бюстгальтер: 5 типових жіночих помилок на примірці, а також 5 помилок українок у підборі гардеробу: знайдіть свою, почитайте – не пожалкуєте 🙂