Днями у самому серці Києва, ресторані «Галушка», пройшов чудовий гастро-квартирник із запальною СолоХою. Артистка не тільки гарно співає, а й має хист до кулінарії та смачно готує. Тепер ексклюзивно в меню ресторану представлені її авторські галушки.

«Галушка» – не просто ресторан, а культурний проєкт гастрономічної спадщини з авторським поглядом на національні страви. Тут постійно проходять різні культурологічні проєкти, мистецькі виставки, покази українських дизайнерів, дегустації нового меню та локальних продуктів. Один із таких проєктів – гастро-квартирники з відомими артистами та митцями. Першою зіркою, страва якої з’явилась у меню ресторану стала відома співачка СолоХа. 

СолоХа та Андрій Дромов готують галушки

Разом з бренд-шефом ресторану Андрієм Дромовим СолоХа презентувала свої авторські галушки з качкою у вишневому соусі

Фірмові галушки СолоХи

Нині їх можна побачити у меню ресторану та скуштувати. Також гостей частували чотирма авторськими стравами від шефа: тартаром з яловичини та печеного баклажану; галушками від «Галушки»; салатом з копченою свининою, сиром та полуницею; стейком зі свинячої шиї з соусом деміглас.

Справжнім сюрпризом став виступ неперевершеної СолоХи, яка виконала як свої запальні хіти, так і чуттєві ліричні пісні. Гості не тільки підспівували, я й танцювали під композиції «Ваша мати», «Не той», «Чого хоче жінка».

Після виступу співачка представила сповнену смаків та сенсів авторську колекцію шоколадних цукерок в фірмовій упаковці «Чого хоче жінка» від шоколадного сомельє Wander. На створення цієї виняткової колекції солодощів бренд надихнула однойменна пісня СолоХи. Дизайн колекції розроблений лауреатом державної премії України в галузі архітектури та дизайну Геннадієм Трегубенком.

Запальний виступ СолоХи

Вечеря супроводжувалася дегустацією вишуканих вин від «Вина світу» та фірмових настоянок ресторану

Колекція шоколадних цукерок «Чого хоче жінка» від шоколадного сомельє Wander

Сомельє розповів гостям про смакові якості різних видів вина: французьке біле сухе Шардоне, італійське червоне сухе Примитиво, іспанське червоне сухе Монастрель та іспанське біле солодке Педро Хіменес. Приємно всіх вразив ексклюзивний десерт від «Вина світу» та  «Галушка» – морозиво у поєднанні з червоним вином.

Андрій Дромов, СолоХа і Андрій Ушаков

По завершенню всі гості заходу отримали приємні подарунки від б’юті-партнера заходу косметичного бренду SHISEIDO

СолоХа і лялька-мотанка в ресторані «Галушка»

«Я у захваті від цієї співпраці! Це новий цікавий для мене досвід. Я люблю співати та смачно готувати, й сьогодні нам вдалося це ідеально поєднати. Запрошую всіх скуштувати мої авторські галушки», – поділилася враженнями СолоХа.

«Галушка» – це не тільки про їжу, а й про цінність та повагу до свого коріння і культури. Для мене важливим було створити місце, яке стане родинним та збереже наші  традиції. Національні гастросимволи в багатьох країнах світу несуть інформацію про історію та світогляд народу, тож ми маємо виокремлювати наші символи та плекати їх. В інтер’єрі закладу зашифровані різні українські символи, що несуть в собі важливий культурний та історичний код. Ми пишаємося оберегом ресторану унікальною лялькою-мотанкою, яка внесена до Національного Реєстру Рекордів України», – розповів засновник ресторану Андрій Ушаков. 

«Ми й надалі будемо радувати відвідувачів нашими дегустаційними вечерями та знайомити з новинками меню й авторськими блюдами та унікальними крафтовими продуктами. Тож чекаємо на вас!» – додав бренд-шеф Андрій Дромов.