рожевий вязаний светр фасону оверсайз

Вільні светри, пальта, жакети, сукні не виходять з моди і напрошуються у наші шафи. Але більшість з нас не ризикує в них вбратися, хоч і хочеться, коли дивишся, як стильно такі речі сидять на «стрітстайлівських» дівчатах.

Боятися оверсайзу не варто, запевняє наш консультант, стиліст і власниця імідж-студії New Style Ольга Леоні. Незважаючи на об’ємність, він візуально вас не збільшить. Навпаки, такий одяг вдало приховує недоліки фігури і навіть додає стрункості. Якщо, звісно, правильно його обирати і поєднувати. Для цього пані Ольга дала нам чотири поради.


Порада 1.
Одягайте за раз не більше однієї речі оверсайз і тільки з вузькими речами

До оверсайзу пасуватимуть спідниця-олівець, джинси-скіні, брюки-«цигарки». Таке «протиставлення» врівноважує силует і робить вас ніби тоншими.


Порада 2.
Поєднуйте оверсайз з аксесуарами і прикрасами чітких форм

Підійдуть прямокутна сумка, взуття з вузьким носком, довгі сережки чи чоловічий годинник.

Великуватий одяг виглядає дещо неформально, «розслаблено», тому безформні лінії (на кшталт м’якої сумки чи рюкзака) лише підсилять таке враження, аж до певної недбалості.


Порада 3.
Одяг оверсайз рятує тих, у кого фігура має форму «яблука» чи «прямокутника»

Вільні сукні, светри, сорочки сховають ці особливості статури. Але якщо у вас масивний верх (великі груди, широкі плечі), то з таким фасоном треба бути обережною, щоб не перетворитися на ходячий квадрат.

Невисоким дівчатам оверсайз бажано носити з взуттям на підборах, аби не бути схожою на дівчинку в одежі старшої сестри 🙂

Експериментуйте, дівчата: почніть наодинці біля дзеркала з чоловіковими светрами та жакетами – це ж той самий оверсайз. До речі, такі речі класно дивляться зі спідницями-пліссе: зібрали тут вдалі приклади і поєднання.