Гастровечір із запальною СолоХою у ресторані «Галушка»
Співачка СолоХа презентувала свої авторські галушки у київському ресторані
Співачка СолоХа презентувала свої авторські галушки у київському ресторані
Днями у самому серці Києва, ресторані «Галушка», пройшов чудовий гастро-квартирник із запальною СолоХою. Артистка не тільки гарно співає, а й має хист до кулінарії та смачно готує. Тепер ексклюзивно в меню ресторану представлені її авторські галушки.
«Галушка» – не просто ресторан, а культурний проєкт гастрономічної спадщини з авторським поглядом на національні страви. Тут постійно проходять різні культурологічні проєкти, мистецькі виставки, покази українських дизайнерів, дегустації нового меню та локальних продуктів. Один із таких проєктів – гастро-квартирники з відомими артистами та митцями. Першою зіркою, страва якої з’явилась у меню ресторану стала відома співачка СолоХа.
Нині їх можна побачити у меню ресторану та скуштувати. Також гостей частували чотирма авторськими стравами від шефа: тартаром з яловичини та печеного баклажану; галушками від «Галушки»; салатом з копченою свининою, сиром та полуницею; стейком зі свинячої шиї з соусом деміглас.
Справжнім сюрпризом став виступ неперевершеної СолоХи, яка виконала як свої запальні хіти, так і чуттєві ліричні пісні. Гості не тільки підспівували, я й танцювали під композиції «Ваша мати», «Не той», «Чого хоче жінка».
Після виступу співачка представила сповнену смаків та сенсів авторську колекцію шоколадних цукерок в фірмовій упаковці «Чого хоче жінка» від шоколадного сомельє Wander. На створення цієї виняткової колекції солодощів бренд надихнула однойменна пісня СолоХи. Дизайн колекції розроблений лауреатом державної премії України в галузі архітектури та дизайну Геннадієм Трегубенком.
Сомельє розповів гостям про смакові якості різних видів вина: французьке біле сухе Шардоне, італійське червоне сухе Примитиво, іспанське червоне сухе Монастрель та іспанське біле солодке Педро Хіменес. Приємно всіх вразив ексклюзивний десерт від «Вина світу» та «Галушка» – морозиво у поєднанні з червоним вином.
«Я у захваті від цієї співпраці! Це новий цікавий для мене досвід. Я люблю співати та смачно готувати, й сьогодні нам вдалося це ідеально поєднати. Запрошую всіх скуштувати мої авторські галушки», – поділилася враженнями СолоХа.
«Галушка» – це не тільки про їжу, а й про цінність та повагу до свого коріння і культури. Для мене важливим було створити місце, яке стане родинним та збереже наші традиції. Національні гастросимволи в багатьох країнах світу несуть інформацію про історію та світогляд народу, тож ми маємо виокремлювати наші символи та плекати їх. В інтер’єрі закладу зашифровані різні українські символи, що несуть в собі важливий культурний та історичний код. Ми пишаємося оберегом ресторану унікальною лялькою-мотанкою, яка внесена до Національного Реєстру Рекордів України», – розповів засновник ресторану Андрій Ушаков.
«Ми й надалі будемо радувати відвідувачів нашими дегустаційними вечерями та знайомити з новинками меню й авторськими блюдами та унікальними крафтовими продуктами. Тож чекаємо на вас!» – додав бренд-шеф Андрій Дромов.