Байопік «Марія» вже побачили глядачі й критики цьогорічного Венеційського кінофестивалю і оцінили фільм восьмихвилинними оваціями. 28 листопада 2024 року українським глядачам його представить компанія Green Light Films – то ж чекаємо прем’єри та прокату в усіх великих кінотеатрах країни.

Події фільму «Марія» відбуваються у Парижі в 1970-ті і розповідають бурхливу, прекрасну та трагічну історію кохання найвидатнішої оперної співачки світу, пережиту та переосмислену нею в останні дні життя. Аби краще розуміти долю й вчинки цієї легендарної жінки, радимо до показу прочитати нашу статтю: Марія Каллас і Арістотель Онассіс: грецька трагедія кохання.

Роль Марії Каллас грає неймовірна Анджеліна Джолі і вже названа однією з претенденток на отримання головних кінопремій у сезоні 2024-2025 років. Суперзірка сім місяців займалася оперним вокалом та особисто виконує деякі партії у ключових сценах стрічки.

Крім того, на глядачів чекає повне занурення у модний світ другої половини минулого століття, оскільки гардероб Джолі копіює найкращі образи Марії Каллас

У фільмі також грають Коді Сміт-Макфі («Впусти мене», «Світанок планети мавп», «Люди Х: Апокаліпсис», «Темний Фенікс», «У руках пса», «Елвіс»), зірка італійського кіно Альба Рорбахер («Незнайома дочка», «Хімера»), володар Кубка Вольпі та премії Давід ді Донателло — Пʼєрфраческо Фавіно («Коменданте», «Падреностро», «Зрадник») та Валерія Голіно, відома нашому глядачу за серіалом «Ранкове шоу» та фільмами «Портрет дівчини у вогні» та «Фріда».

Постановником стрічки виступив видатний Пабло Лорраїн — продюсер оскароносного фільму «Фантастична жінка». Режисер широко відомий глядачам своїми попередніми біографічними драмами: «Джекі», за яку Наталі Портман отримала премії «Оскар» та «Золотий Глобус» та «Спенсер», де головну роль зіграла Крістен Стюарт та за яку отримала номінації на усі головні премії світу.

Разом з компанією Green Light Films запрошуємо усіх в кіно на фільм «Марія» — з 28 листопада. Не пропустіть!

Усі фото: Green Light Films.