День матері – гарний привід згадати історію своєї родини. Чи замислювались ви про те, що наше відображення в дзеркалі – це набір унікальних рис, які передавались в спадок протягом десятків поколінь? На жаль, у переважної більшості українців немає родинних портретів, які б зберігались протягом десятків років і могли розповісти історії наших пращурів. Але завдяки фото можемо мати уявлення, як виглядала наша родина два, три чи й чотири покоління тому.

“Якщо подивитись на знимки з точки зору історичної перспективи, можна помітити чимало нового й цікавого. Наприклад, що ти успадкувала усмішку від мами, а вона — від твоєї бабусі. Розріз очей, форма носа, ямочки на щічках — артефакти, які ми отримали в подарунок”, – розповідає співзасновниця мережі студій FIT FOR FACE Тетяна Буряк.

FIT FOR FACE — мережа студій масажу обличчя в Києві та Варшаві, яка була заснована в 2020-му. Місія бренду — допомагати клієнтам берегти та підтримувати свою природну красу. Ця ідея з’явилась в співзасновниці компанії Олени Романової – косметологині з понад 30-річним досвідом. Олена мала змогу порівнювати ефект від ін’єкцій та від регулярних масажів. Тож створила авторську методику пропрацювання м’язів обличчя, шиї та декольте з поступовим навантаженням.

Нагадує спортзал, правда ж? Саме таке позиціонування – facial sportclub – обрав бренд. А за основу взяв монопослугу – масаж обличчя. В меню зараз аж 9 різновидів: від більш легких START i FRESH SKIN до STRONG, після якого можлива навіть незначна крепатура.

Курс масажів дозволяє суттєво зменшити або ж повністю позбутись мімічних зморшок, заломів, набряків, обвисання щік. А ще – підняти тонус м’язів, підтягнути овал обличчя, надати шкірі приємного здорового відтінку і сяйва

До Дня матері команда FIT FOR FACE вирішила нагадати про важливість збереження унікальних рис обличчя. Вони вірять в те, що кожна людина є прекрасною. І те, що інші можуть вважати недоліками вроди, в FIT FOR FACE вважають її унікальними особливостями. Тому прагнуть поширювати ідею збереження природної краси.

Адже риси обличчя — це певною мірою подарунок, який ми отримали у спадок від попередніх поколінь. Гортаючи сімейний альбом, можемо побачити, як виглядала в нашому віці мама, бабуся чи навіть прабабуся; віднайти спільні риси, здивуватись тому, які ми схожі.

Чи матимуть такий привілей дівчатка, які народжуються зараз? Адже зусібіч нам транслюють однакову «ідеальність»: гострі вилиці, об’ємні губи, відточені пластичною хірургією обличчя.

Змінити зовнішність сьогодні — простіше, ніж будь-коли досі. До наших послуг численні хірурги та передові набутки косметології. Медіа та соцмережі транслюють нам образ ідеальної жінки: вічно молодої, драматично красивої, по-ляльковому доглянутої. Але що стоїть за цим прагненням до показної ідеальності?

В часи, коли навіть Барбі змінила свої параметри, ми продовжуємо шукати в собі недоліки та способи їх «виправлення». Куди заведе нас цей потяг до «самопокращення»? І чому голоси спеціалістів (психологів, косметологів, стилістів), які звертають на це увагу — в переважній меншості?

Щоб нагадати про унікальність кожного з нас, FIT FOR FACE об’єднався з художницею Іриною Наливайко, і до кінця травня пропонує замовити подарунковий сертифікат з портретом людини, якій ви маєте намір його вручити

FIT FOR FACE хоче донести ідею збереження унікальності природної краси до широкої авдиторії. Те, як ми виглядаємо і як при цьому себе відчуваємо, є частиною української ідентичності. І ми хочемо транслювати її з гордістю та вдячністю.