на правах реклами

Будівництво будинку, ремонт, оновлення аксесуарів та елементів інтер’єру – все це потребує детального пошуку та аналізу асортименту. Найпростіше забезпечити пошук в єдиному місці, де кожна жінка зможе відшукати для себе як плитку у ванну, так і квіточку у вітальню. Відмінним місцем стане інтернет-магазин Леруа Мерлен Україна, де є все, що потрібно для сучасного ремонту та будівництва.

Зручний сервіс не обмежує вибір та аналіз доступних варіантів. Є поділ на категорії та підкатегорії з можливістю вивчити технічні параметри та фотографії пропонованої продукції. Оцінюючи будівельний гіпермаркет Леруа Мерлен Україна, багато хто відзначає ще й доступність великої кількості унікальних товарів. Все завдяки наявності великої кількості своїх брендів та співпраці з різними виробниками з усього світу.

Каталог та категорії товарів

Будівельні та ремонтні роботи відмінно поєднують товари за категоріями в залежності від виду робіт. Наприклад, зовнішні роботи – це фундамент, будівництво каркасу, покрівля, обробка фасаду та багато іншого. Внутрішні роботи передбачають прокладання комунікацій, сантехніки, водопроводу, вентиляції, а також включено оброблення стін та стель.

Каталог розділений на величезну кількість видів продукції:

  • МДФ, фанера, плити OSB та багато інших облицювальних матеріалів з дерева;
  • суміші для обробки стін та матеріали для внутрішніх робіт;
  • ламінат, паркетна дошка, лінолеум та багато іншого для облаштування підлоги;
  • пінопласт, мінеральна вата та пінополістирол для теплоізоляції;
  • розетка, вимикачі, кабелі та інші електротовари;
  • інструменти та обладнання;
  • кліматична техніка та багато іншого.

Після будівництва та ремонту потрібно подумати про оформлення, тому вдасться легко підібрати елементи декору, які ідеально підійдуть під той чи інший дизайн інтер’єру.

Чому обирають Леруа Мерлен Україна?

Компанія пропонує кращу якість будівельних матеріалів від відомих брендів, що виключає сумніви у використанні. Асортимент продукції здивує навіть найвибагливіших покупців, тому що є практично все, що потрібно для будівництва, ремонту та оновлення інтер’єру.

І без того доступні ціни доповнюються ще й програмою лояльності зі знижками для постійних та нових клієнтів. Постійний моніторинг цін дозволить переконатися, що вони доступні більшості категорій покупців. Професійні консультації є на всіх етапах співробітництва та взаємодії, дозволяючи розраховувати на правильну та ефективну купівлю під свої завдання.