Уявити тільки, вже ціле покоління українців виросло з «Антошкою»!.. Протягом 27 років ця мережа дитячих магазинів пропонує своїм клієнтам геть усе, що потрібно дітям: іграшки з усього світу, модний одяг, дитяче харчування й засоби догляду, меблі та безліч іншого. Але зараз діти України найперше потребують емоційної підтримки і теплих обіймів. І такі подарунки є найціннішими.

Один такий подарунок до дня народження «Антошки» підготувала відома співачка і мама трьох дітей Світлана Тарабарова. Вона написала чудову пісню «Обійми», яку охоче заспівають і діти, й дорослі – https://www.youtube.com/watch?v=w-m7bQnjCTo

А іменинник-«Антошка» запрошує усіх до участі в музичному челенджі: заспівайте «Обійми» разом, викладіть відеоролик у соцмережі та вигравайте подарунки від Світлани Тарабарової й самого «Антошки». Хай радість і добро множаться!

Не забуваймо й про тих, завдяки кому ми можемо вільно жити й обіймати наших дітей. З великою шаною і повагою «Антошка» розпочинає збір донатів на проєкт ГО «Мрія дітей України» – «Обійми теплом»

Він спрямований на підтримку дітей загиблих військових, і його мета – зібрати кошти на придбання цим дітям теплих мʼяких речей: рукавичок, шапок, пледів, піжам тощо. Саме цього вони потребують напередодні зими.

Кожен з нас може допомогти: купуючи в «Антошці» товари для власних дітей, просто додайте до чеку трохи тепла для тих, чиї батьки вже ніколи не зможуть цього зробити.

І це буде наша найбільша спільна підтримка-обійми. Дуже приємна іменинникові, адже все, що «Антошка» робив і робить, – для дітей України.

«Антошка» – щасливимо дитинство!