Хороший рецепт: гарбузовий крем-суп з копченою салакою
Рецептом поділилася відома шеф-кухарка та суддя проєктів МастерШеф Ольга Мартиновська
Рецептом поділилася відома шеф-кухарка та суддя проєктів МастерШеф Ольга Мартиновська
Суп, рецептом якого поділилася відома шеф-кухарка та суддя проєктів МастерШеф Ольга Мартиновська, – не лише ситний та корисний, а ще й яскравий на вигляд. Саме те, щоб урізноманітнити меню у холодну пору року!
Потрібно:
Готуємо. Гарбуз солодкуватий і любить копченість в комбінації. Для приготування супу обсмажуємо на олії в глибокій сковорідці нарізану цибулю та часник до золотавого кольору.
Додаємо нарізане дрібними шматочками стебло селери, потім томати, гілочку чебрецю і гарбуз. Заливаємо водою так, щоб вона покрила овочі. Готуємо на середньому вогні 30-40 хв.
Перебиваємо в блендері до однорідної маси, солимо та перчимо на свій смак. Філе копченої салаки додаємо просто в тарілку під час подачі. Смакуємо гарячим.
Baltic Premium Fish у Facebook, Instagram